Sorumluluk Reddi

Bu web sitesi üzerinde yer alan tüm ürünler ve markalar ilgili şirketlerin ticari markalarıdır. Bu internet sitesi içerisinde yer alan bilgiler Teknikturk.com un görüş veya düşüncelerini yansıtmak zorunda değildir. Bilgiler sadece eğitim amaçlıdır ve profesyonel tıbbi tavsiye veya teşhis teşkil etmez ve bu şekilde kullanılmamalıdır.

Bu web sitesi üzerindeki bilgiler bir tıp uzmanı tarafından yazılmamış veya doğrulanmamıştır ve riski size ait olmak üzere kullanılmalıdır. Hiçbir koşul altında bu web sitesindeki bilgiler tıbbi tavsiye olarak değerlendirilmemelidir. Satın aldığınız herhangi bir ürünün etiketindeki talimatlara uyduğunuzdan emin olun. Sonuçlar herhangi bir ürünün etkinliğine bağlı olarak değişebilir.

İştiraklerin açıklanması

Federal düzenlemelere uygun olarak, Federal Ticaret Komisyonu, herhangi bir zamanda tazminat sağlayan herhangi bir ilişkinin açıklanmasını gerektirir. Teknikturk.com.tr çeşitli bağlı kuruluş pazarlama programlarına katılır, bu da Teknikturk.com.tr in perakendecilerin web sitelerine bağlantılarımız aracılığıyla yapılan satın alımlardan komisyon aldığı anlamına gelir.

Bu Web Sitesi, makalelerde ve bireysel yorumlarda bağlantılar içerir. Bunlardan bazıları bağlı kuruluş bağlantılarıdır, bu da bağlı kuruluş bağlantılarımızdan birinden bir ürün satın aldığınızda komisyon alabileceğimiz anlamına gelir.

Alınan Finans Komisyonu, Teknikturk.com.tr web sitesini korumamıza ve geliştirmemize yardımcı olmaktadır. Alınan Finans Komisyonu seviyesi, satın alınan ürünlerin nihai fiyatını etkilemez.