Kullanım Koşulları

Lütfen Hizmeti kullanmadan önce bu Hüküm ve Koşulları dikkatlice okuyun. Bu Koşullar, Hizmete erişen veya Hizmeti kullanan tüm ziyaretçiler, kullanıcılar ve diğerleri için geçerlidir.

Fikri mülkiyet

Hizmet ve orijinal içeriği, özellikleri ve işlevleri teknikturk.com.tr/blog/ ve lisans verenlerinin münhasır mülkiyetindedir ve öyle kalacaktır. Hizmet, hem İzlanda’da hem de başka yerlerde telif hakkı, ticari marka ve diğer yasalarla korunmaktadır. Ticari markalarımız ve ticari takdim şekillerimiz, teknikturk.com.tr/blog in önceden yazılı izni olmaksızın herhangi bir ürün veya hizmetle bağlantılı olarak kullanılamaz.

Diğer web sitesi bağlantıları

Hizmetimiz, teknikturk.com.tr/blog/ tarafından sahip olunmayan veya kontrol edilmeyen üçüncü taraf web sitelerine veya hizmetlerine bağlantılar içerebilir.

teknikturk.com.tr/blog/, herhangi bir üçüncü taraf web sitesinin veya hizmetinin içeriği, gizlilik politikaları veya uygulamaları üzerinde hiçbir kontrole sahip değildir ve bunlar için hiçbir sorumluluk kabul etmez. Ayrıca, teknikturk.com.tr/blog/ in bu tür sitelerde veya bu siteler aracılığıyla sunulan bu tür içerik, mal veya hizmetlere güvenmekten kaynaklanan herhangi bir hasar veya kayıptan doğrudan veya dolaylı olarak sorumlu olmadığını kabul ve beyan edersiniz.

Ziyaret ettiğiniz herhangi bir üçüncü taraf web sitesinin veya hizmetinin hüküm ve koşullarını ve gizlilik politikalarını okumanızı şiddetle tavsiye ederiz.

Sorumluluğun sınırlandırılması

Hiçbir durumda teknikturk.com.tr/blog/ veya yöneticileri, çalışanları, ortakları, acenteleri, tedarikçileri veya iştirakleri, aşağıdakilerden kaynaklanan kar kaybı, veri kaybı, kullanım, şerefiye veya diğer maddi olmayan kayıplar dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere herhangi bir dolaylı, arızi, özel, sonuçsal veya cezai zarardan sorumlu olmayacaktır:

  • Hizmete erişiminiz veya Hizmeti kullanımınız;
  • Hizmetteki herhangi bir üçüncü taraf davranışı veya içeriği;
  • Hizmetten elde edilen herhangi bir içerik;
  • Yetki̇si̇z eri̇şi̇m, i̇çeri̇k kullanimi, garanti̇, sözleşme, haksiz fi̇i̇l (i̇hmal dahi̇l) veya başka bi̇r yasal teori̇ye dayali olup olmadiğina bakilmaksizin, bu tür zararlarin olasiliği bi̇ze bi̇ldi̇ri̇lmi̇ş olsa dahi̇.

Teknikturk.com.tr/blog/, bağlı kuruluşları ve lisans verenleri:

  • Hizmet kesintisiz, güvenli veya belirli bir zamanda ve yerde kullanılabilir olacaktır;
  • Herhangi bir hata veya kusur düzeltilecektir;
  • Hizmet virüs veya diğer zararlı bileşenlerden arındırılmıştır;
  • Hizmetin kullanım sonuçları ihtiyaçlarınızı karşılayacaktır.