X KAPAT
Teklif Al
Hizmet Bölgelerimiz
Ev Zararlıları Uygulaması
Canlı Yakalama Kafesleri
Videolar
/ Bilgi Merkezi / En İyi Akrep İlaçları Hangileridir?

En İyi Akrep İlaçları Hangileridir?

  • 9.2.2017 18:08:00
  • Makale
  • Google+'da takip edin
    Uzmana Danış

Akrepler Barınabileceği Ortamları Tercih Eder

Evde akrep varsa, bunun sebebi evin çevresindeki ortamın akreplerin yaşamasına elverişli olmasıdır. Akrepler böceklerle beslendiklerinden, evinizdeki böcekler lezzetli birer yem olarak akrepleri evinize davet etmiş olabilir. Akrepler insan hayatını ve huzurunu tehdit eden canlılardır. Bu yüzden akrep ile mücadelede en etkili yöntem olan ilaçlama tercih edilmelidir.

Akrep

İşte “akrep nasıl öldürülür?” sorusuna cevap olacak en etkili akrep öldürücü ilaçlar:

Solfac WP 10

Su ile karıştırılan, toz halde bir insektisit olan Bayer ürünü Solfac WP 10, tüm haşerelerde olduğu gibi akrebi yok etmede de etkili bir ilaçtır. Solüsyonu hazırlayıp akreplerin evinize girdiği ve dolaşmayı en çok sevdikleri yerler olan çatlaklara, pervazlara, duvar diplerine ve boşluklarına püskürtebilirsiniz. Akrep kovucu ilaç, apartman ilaçlamasında da sıklıkla kullanılır. En etkili akrep ilacı olarak kabul edilebilir.

Demon WP

Örümcekler, hamam böcekleri, fareler ve akrepler gibi zararlı canlıları öldürmede kullanılan Demon WP, sipermetrin içeriği sayesinde haşereler, böcekler ve kemirgenler için etkili bir zehirdir. Toz formülasyonu, sulandırılıp kullanılmaya uygundur. Hem iç hem de dış mekanlarda kullanılabilir özelliktedir. Akrebe karşı ilaç kullanmak isteyenlerin tercihlerinin başında gelir.

Talstar EC 100

Böcek ilacı olarak kullanılan bu ürün yine Bayer’in bir ürünüdür ve akrepler üzerinde de etkilidir. Granül halde satılan bu ilaç su ile karıştırılmaz; zeminde kalıntı bırakmaz. Evinizin etrafındaki inşaat alanlarında, apartman depolarında ve bahçenizde kullanabileceğiniz gibi, akreplerin giriş bölgelerine ve duvar diplerine de serpebilirsiniz.

Ficam W

Bayer’in akrepler ve örümcekler üzerinde etkili olan başka bir ilacıdır. Toz halde ya da sulandırarak kullanabilirsiniz.

Cypforce 40 EC

Tüm uçan ve yürüyen haşereler için etkili bir ilaçtır. Her haşere için nasıl kullanılacağının bilgisi ürünün ambalajında yer alır.

Çevre Dostu Akrep Öldürme Yöntemleri

Akrep için ilaç kullanmadan problemi çözmek istiyor olabilirsiniz. Bunun sebepleri de akreplerle mücadelenizi daha kolay erişilebilir ve uygulanabilir yöntemlerle yapmak ve çevreye zarar vermekten çekinmek olabilir. Bu durumda deneyebileceğiniz başka yöntemler de bulunuyor:

Diatom Toprak

Diatomlar mikroskobik bitkisel alglerdir. Diatom toprak ise suda yaşayan diatomların fosillerinden oluşur. Diatom toprak, akrepleri kurutur ve susuz kalan akrepler ölür. Tarım ürünleri satan yerlerden diatom toprak alıp hem evin içine hem de dışına, akreplerin dolaştıkları yerlere koyabilirsiniz.

Borik Asit

Borik asit evlerde haşere sorunu olduğunda en sık kullanılan zehirdir. Mide zehri olarak işlev görüp haşerelerin ve böceklerin sindirim sistemlerini çökerten borik asidi, eczanelerden veya tıp kimyasalları satan yerlerden temin edebilirsiniz. Borik asidi sulandırıp minik pamuklara damlatın ve akreplerin girdikleri veya girebilecekleri bölgelere koyun.

Nemli Çuval Bezi

Akreplerin yaşamayı tercih ettikleri yerler, nemli bölgelerdir. Gece yatarken çuval bezinden bir çantayı nemlendirin ve yere bırakın. Çantanın ağzını akreplerin girebileceği kadar açık bırakın. Hem karanlık hem de nem, akrepleri direkt bu çantanın içine çekecektir. Sabah uyandığınızda sert bir cisimle çantanın üzerine vurup akrebi öldürebilirsiniz.

Yapışkanlı Kağıt

Akreplerin dolaştıkları kuytu kenarlara ve duvar diplerine yapışkanlı kağıtlarla hat oluşturun. (Y)apışıp kalacaklar!

En Etkili Çözüm, İlaçlama Yaptırmakla Mümkün

Haşere ilaçlama firmaları, akrep ilaçlamasını da profesyonel şekilde yaparlar. Akrep sorunundan en hızlı şekilde kurtulmak istiyorsanız, böcek ilaçlama konusunda uzman olan Tekniktürk’ün akrep ilaçlama hizmetini alabilirsiniz.

ETİKETLER

  • Adres:
    Zümrütevler Mah. Nil Caddesi. Hukukçular ve İdareciler Sitesi Sosyal Tesis Binası Kat:2 34852 Maltepe / İSTANBUL / TÜRKİYE
  • E-posta:
  • Telefon:
    Çağrı Merkezi: 444 85 65
    Faks: 0216 386 52 65
  •