Sonraki sayfa

Obezite ve aşırı kilo, hipertansiyonun ve zayıflamış bağışıklığın ana nedenleridir!


"Ama eczaneler hala bu rahatsızlıktan kurtulmaya izin veren ilaç satmıyor ..." Endokrinolog, Tıp Bilimleri uzmanı Mehmet Emre.

Aşırı kilo, ülke genelinde her gün 645'e kadar Türk vatandaşını öldürüyor.

Bir sonraki programın setinde, tıbbın "aydınlatıcılarına" yerini gösteren bir çatışma yaşandı. Davet edilen uzmanlardan biri aniden senaryo dışında konuşmaya başladı. Yaptığı açıklamayla sadece stüdyodaki izleyicileri şaşırtmadı. Özellikle sağlık görevlileri bu durumdan dersini aldı.

Endokrinolog açıkça şunları söyledi: “Türkiye'de her gün 600'den fazla insanı öldüren soruna gözlerinizi kapatıyorsunuz! Neden kimse obezite sorunundan bahsetmiyor?! Fazla kiloları tamamen ortadan kaldıran bir ürünün bulunduğunu neden kimse anlatmıyor?”

Obezite insanların ana katilidir. Sadece Türkiye'de değil, tüm dünyada.

Obezite ve fazla kilolu olmanın neden olduğu komplikasyonlar 1 numaralı ölüm nedenidir. Mutlak rakamlarla bu, bu yıl yaklaşık 1,5 milyon ölüm demek oluyor.

“İnsanlar zayıflamış bağışıklık nedeniyle ölüyor ve buna en başta katkıda bulunan şey obezite ve aşırı kilo! Bunu hiç bir zaman unutmayın! ” - davet edilen uzmanlardan biri, Endokrinoloji Araştırma Enstitüsü'nün uzmanı Mehmet Emre, bunları iddia ediyor, ancak diğer katılımcılar kelimenin tam anlamıyla ona saldırarak susturmaya çalışıyorlar.

İstatistikler şok edici! Yaklaşık 200.000 Türk vatandaşı, son zamanlarda obezite ve aşırı kilodan kaynaklanan komplikasyonların neden olduğu sorunlardan öldü.

Stüdyoda karışıklık başladı. Uzmanlar - İstanbul kliniklerinin doktorları birbirlerinin sözünü keserek tartışmaya başladı. Canlı yayın aceleyle durduruldu ve hızlı bir şekilde reklama geçildi.

Bu tartışma canlı yayından silindi. Ancak stüdyodaki izleyiciler bu olayı uzun süre hatırladı.

Yayından çıkıp kendi araştırmamızı yapmaya ve doktoru bulmaya karar verdik.

Ameliyathane çıkışında Mehmet bey ile karşılaştık.

Muhabir: Mehmet bey, sanırım bütün meslektaşlarınız televizyondaki skandalı biliyor. Böyle bir hareketten hiç korkmadınız mı?

Mehmet Emre: Tüm riskleri göze aldım, ama daha fazla sessiz kalamazdım. Boştan dolu yaratmak mümkün değil ve özel bir tedavi sunmak gerekiyor. Ben doktorum, Hipokrat yemini etdim ve ona uyuyorum. Benimle iletişime geçmenize sevindim çünkü ilaç komplosu hakkında söylediklerimi okuyucularınıza tekrarlayabilirim.

Geçen yıl bizim İstanbullu dahi bir öğrenci, kimyasal, diyet ve fiziksel efor sarf etmeden haftada 10 kilo vermenin yolunu keşfettiği için ülkenin en yüksek tıp ödülünü aldı. . Peki bunu bir yerde duydunuz mu? Herkes bu konuda sessiz, çünkü düşük kaliteli ilaçlardan milyonlarca dolar kazanıyorlar!

Muhabir: Tam olarak neden bahsediyorsunuz?

Mehmet Emre: Resmi olarak insanlara reçete edilen obezite ile mücadele için tasarlanan ilaçlar "önemli" bir işlevi yerine getiriyor - hastaların ceplerinden tıbbi oligarkların ceplerine para akıtıyorlar.

Muhabir: Peki o zaman bu durumdan çıkış yolu nedir?

Mehmet Emre: Çıkış yolu kesinlikle öğrencinin icadıdır - "IDEALICA ULTRA" ilacı . Ama şimdi bariz nedenlerden dolayı eczanelerde satılmasına izin verilmiyor.

Muhabir: "IDEALICA ULTRA" ve benzer ilaçlar arasındaki temel fark nedir?

Mehmet Emre: Temel fark şu ki "IDEALICA ULTRA" IDEALICA ULTRA, mümkün olan en kısa sürede sonuç veriyor. Fiziksel aktivite ve diyetlere başvurmadan kesinlikle haftada 7 ila 10 kg kaybedebilirsiniz! Ve en önemlisi, bu ilaç Herbalife, Reduslim, Neurosystem, Furosemide gibi analogların aksine kesinlikle zararsızdır .

"IDEALICA ULTRA" - yağ yakma oranını 10 kat artıran birçok ekstrakt içeren bir müstahzardır!

"IDEALICA ULTRA" - metabolizmayı hızlandırır, endokrin sistemini geri yükler, doku yenilenmesini uyarır ve açlığı bastırır.

"IDEALICA ULTRA" - kesinlikle doğaldır ve insan vücudundaki doğal süreçlerin aktif bir uyarıcısıdır. Yağ yakımı hızlı metabolizma ile gerçekleştiği için diyetler geçmişte kaldı. Sonuç olarak, sorunlu bölgelerdeki deri altı yağları, günde 500 gram oranında TEMELLİ yakar!

İşte "IDEALICA ULTRA" testine davet edilenlerin sonuçları :

"IDEALICA ULTRA" aldıktan 28 gün sonra sonuç

"IDEALICA ULTRA" aldıktan 14 gün sonra sonuç

"IDEALICA ULTRA" aldıktan 21 gün sonra sonuç

"IDEALICA ULTRA" aldıktan 14 gün sonra sonuç

Muhabir: Peki, ilaç eczanelerde satılmıyorsa, o zaman nasıl alınır?

Mehmet Emre: Sıradan eczaneler bizim hakkımızda bir şeyler duymak bile istemiyorlarsa, onlarsız haledeceğimize karar verdik. Ve "IDEALICA ULTRA"un doğrudan dağıtımını kurduk .Ticari eczane şeklinde ara bağlantı yoktur. Birkaç seçeneği tartıştık ve en etkili olana karar verdik. İlaç siparişi vermek isteyen kişi çekilişe katılarak indirim kazanabilir, sonrasında kendisiyle iletişime geçilir, danışılır ve ilacı gönderilir. Türkiye Cumhuriyeti Endokrinoloji Araştırma Enstitüsü'nün emriyle, tarihinden itibaren herkes çekilişe katılabilir ve IDEALICA ULTRA'u %50 indirimli olarak alabilir . Artık neredeyse herkesin interneti var. Bir kişinin bilgisayarı olmasa bile, çoğu zaman İnternet erişimi olan bir telefonu vardır.

(dahil) tarihine kadar herkes çekilişe katılabilir. Bu, insanların dikkatini ilaca çekmek için Türkiye Endokrinoloji Araştırma Enstitüsü ile ortak eylemimizdir. "Ağızdan ağza" etkisinin işe yarayacağını ve iyileşen her kişinin ilacı arkadaşlarına tavsiye edeceğini umuyoruz.

Muhabir: İlacın maliyeti ne kadar?

Mehmet Emre: İlacın üretim maliyeti oldukça yüksektir, ancak şimdi Türkiye Endokrinoloji Araştırma Enstitüsü'nün yönetimi ile son müşteri için neredeyse tüm maliyeti telafi edeceklerini kabul ettik. %90'dan fazla. Neyse ki, tepedekiler, böyle bir ilacı sadece bireyler için değil, ülkenin tüm nüfusu için kullanılabilir hale getirmenin önemini anlıyor. Karşılığında da ilaç formülünü yurt dışına satmama ve ilacın kendisini ihraç etmeme, sadece yurt içinde satma sözü verdik.

Kutuyu açın ve "IDEALICA ULTRA"u yarı fiyatına elde edin!
%50
%50
%50
%50
%50
%50
%50
%50
%50

1 deneme hakkınız kaldı!
Tekrar deneyin!

✔ Orijinallik onaylandı

Başvuru formunu doldurmak için acele edin

ve "IDEALICA ULTRA"u %50 indirimli alın
Geri kalan say: 18

IDEALICA ULTRA özellikle de 3 aylık düzenli kullanım sonrasında kalıcı etki sağlar. Tamamen doğal özler içeren bitkisel bir besin takviyesi olduğu için; 3 aylık düzenli kullanım ile sorununuzu tamamen ortadan kaldırma garantilidir.

↓Sipariş vermek için butona tıklayın ↓
Tebrikler!

"IDEALICA ULTRA"u %50 indirimli alabilirsiniz

OK

"IDEALICA ULTRA" çekilişine katılın

Remziye İstanbul şehri
Az önce 6 paket sipariş verdim .